Beoordelingen van Het Pannenkoekschip Doetinchem

Recente recensies van Het Pannenkoekschip Doetinchem

5 sterren na 45 reviews

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken en burger gegeten. Het eten was mooi op tijd en nog lekker warm. Aanrader!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburger was lekker! Wel zaten er uien en uienringen op, terwijl ik (duidelijk) had verzocht om deze eraf te halen. Doordat deze uien door de kaas heen zaten heb ik de cheddar in de prullenbak moeten gooien, en daar had ik juist extra voor betaald om deze toe te voegen op de hamburger. Verder wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wel vaker bij het pannekoekenschip maar deze keer viel het een beetje tegen. De friet bij de pannekoek was slap en sompig, en de churros waren taai erg jammer.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, smaakte net zoals op het schip. Mijn pannenkoek bestaat normale uit 4 kleintjes en dat was nu 1 grote, dat vond ik wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoek was prima alleen had de pannenkoek wat warmer gemogen maar qua smaak niets op aan te merken

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten... perfecte portie friet en super smeuïge hamburger! En de bezorging was zelfs ietsje vroeger...

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg zomaar de gebruikte rubbertegels voor niks en wil als tegenprestatie graag eens komen eten of bestellen. En dat blijkt geen straf te zijn. lekkere burgers. Mijn vrouw vond de saus op de cheese burger wel iets te overheersend. Jammer van de prima ingrediënten. Zij neemt de volgende keer wat anders. Maar de meeste mensen zullen het waarschijnlijk fantastisch lekker vinden. De bezorging was overigens verbazend snel.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pannenkoek. En perfect op tijd gebracht,

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger erg lekker. Pannenkoeken vielen tegen. Waren wat droog en klef. Misschien door de tijd in de doos. Tevens vonden wij het belachelijk dat er achteraf 1,50 in rekening werd gebracht omdat er 1 pannenkoek glutenvrij gemaakt moest worden. Dit zijn we niet gewend van het pannenkoekschip waar altijd alles mogelijk lijkt te zijn.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goed op tijd. Lekkere pannenkoeken. Niet zo warm als wanneer je in restaurant eet, maar wel prima. Dit kan ook niet anders. Kortom prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer van een heerlijke hamburger genoten! Aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pannenkoek, Voor herhaling vatbaar.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pannekoek was goed te eten. Niet zo dik en niet zo warm als vers op de boot. Maar dat mocht de pret niet drukken!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke pannenkoeken zoals we gewend zijn. Maar nu thuisbezorgd en keurig verpakt en echt waar ze waren zo warm nog zodat we er heerlijk van hebben genoten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 burgers besteld, prima kwaliteit, maar wel een tikkie prijzig. Daarbij moet ik wel aantekenen dat burgers niet de 'core-business' zijn, want dat zijn natuurlijk pancakes ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, vlotte bezorging, heerlijke pannenkoeken!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ! Lekker , nog goed warm, afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben pannenkoeken afgehaald en thuis opgegeten. Ze waren nog lekker warm thuis en smaakten heerlijk. Een echte aanrader!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekkere hamburger en salade hier gaan we vaker bestellen

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten....alles netjes verpakt en het was warm 👍

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed geregeld allemaal. Keurig op tijd klaar met genoeg stroop en suiker erbij. Verder erg goed voor mensen met allergieën!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoek was heerlijk. Jammer dat de kruidenboter bij het brood, op de pannenkoek was gezet. Door de warmte was het gesmolten. Daardoor niet meer smeerbaar op de broodjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals in het ruim van het schip, heerlijke pannenkoeken als take away.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en niet lang op de bestelling hoeven wachten.Hij was eerder dan de verwachting was. Goede service!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kwamen altijd al graag bij het pannenkoekschip omdat je daar heerlijk kunt eten. Maar laten bezorgen gaat ook prima. De bestelling was keurig op de afgesproken tijd bezorgd, en goed warm. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pannenkoeken waren heerlijk!!! Echt aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden deze keer geen pannenkoek maar een overheerlijke salade en burger met friet. Stipt op tijd bezorgd en iets leuks voor ons zoontje. Top geregeld!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burger besteld met alles erop en eraan. Hij was snel klaar, precies zoals aangegeven in de mail. Top service!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! De pannenkoeken werden op tijd bezorgd. Super service. Dank!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoeken waren heerlijk en ook lekker warm. Bezorging zeer correct en inderdaad contactloos, dus een echte aanrader.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super , zeker voor herhaling vatbaar! Fijn dat jullie in deze omstandigheden er toch het beste van maken !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service ! Lekkere pannenkoeken. Een feestje om thuis van te genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service & snelle bezorging! 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, optijd geleverd en bezorgd volgens de richtlijnen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, geen lange wachttijd, netjes bezorgd, kwaliteit voedsel uitstekend

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken, op tijd geleverd en zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat makkelijk via de website. Je krijgt een mail met verwachtte levertijd en die wijkt bijna niet af. Pannenkoeken zijn warm en erg lekker.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top geregeld!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pannenkoeken waar mooi op tijd, goed belegd en heerlijk warm. Echt een aanrader.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Pannenkoeken waren lekker warm. Rijkelijk belegd! Top!